Investiramo logo
Investiramo logo
HR
Prijavi se
Novi Račun
HR

Politika privatnosti

Datum stupanja na snagu: Siječanj 01, 2022

Regulus Advanced Systems upravlja s https://investiramo.com internet stranicom ("Usluga").

Ova stranica vas informira o našim politikama oko prikupljanja, korištenja, i prikazivanja osobnih podataka kada koristite našu Uslugu i odabire koje imate povezane s tim podacima.

Vaše podatke koristimo kako bi vam pružali i poboljšavali Uslugu. Pristupanjem Usluzi, slažete se s prikupljanjem i korištenjem informacija u skladu s ovom politikom. Ukoliko nisu drugačije definirani, izrazi i termini iz ove Politike Privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uvjetima Korištenja, koje možete naći na https://investiramo.com/uvjetiKoristenja.

Prikupljanje i Korištenje Podataka

Koristimo nekoliko vrsta informacija za različite svrhe kako bi vam pružili i poboljšali našu Uslugu.

Vrste Prikupljanih Podataka

Osobni Podaci

Dok koristite našu Uslugu, možemo vas pitati da nam pružite određene osobne podatke koji mogu biti korišteni da vas kontaktiramo ili identificiramo. ("Osobni Podaci"). Informacije s kojima vas se može identificirati mogu uključivati, ali nisu ograničene na:

  • Email adresa
  • Ime i prezime
  • Kolačići i Podaci Korištenja

Podaci Korištenja

Također možemo prikupljati informacije o tome kako Usluzi pristupate i kako ju koristite ("Podaci Korištenja"). Podaci Korištenja mogu uključivati informacije poput Internet Protokol adrese (IP adresa), vrsti preglednika, inačici preglednika, stranice naše Usluge kojima pristupate, vrijeme i datum vašeg pristupa, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstveni identifikatori uređaja i ostale dijagnostičke podatke.

Praćenje & Podaci u Kolačićima

Koristimo kolačiće i slične tehnike praćenja kako bi imali uvid u aktivnosti na našoj Usluzi i kako bi zadržali određene podatke.

Kolačići su datoteke s malom količinom podataka koji mogu sadržavati anonimne jedinstvene identifikatore. Kolačići se šalju vašem pregledniku s internet stranice i pohranjuju se na vašem uređaju. Tehnike praćenja koje se također koriste su tagovi i skripte za praćenje i skupljanje informacija za poboljšanje i analiziranje naše Usluge.

Ako se ne slažete s našom politikom za kolačiće, molimo vas nemojte koristiti našu Uslugu jer su ti kolačići potrebni za ispravnu funkcionalnost Usluge.

Primjeri Kolačića koje koristimo:

  • Kolačići Sesija. Koristimo Kolačiće Sesija pri upravljanju našom Uslugom.
  • Kolačići Postavki. Koristimo Kolačiće Postavki kako bi zapamtili vaše odabire i različite postavke.
  • Kolačići Sigurnosti. Koristimo Kolačiće Sigurnosti za sigurnosne svrhe.

Korištenje podataka

Investiramo.com koristi prikupljene podatke za različite svrhe:

  • Za pružanje i održavanje Usluge
  • Da bi vas obavijestili o promjenama u našoj Usluzi
  • Kako bi vam omogućili sudjelovanje u interaktivnim značajkama Usluge kada ih odlučite koristiti
  • Za pružanje korisničke podrške
  • Za pružanje analize ili vrijednih informacija kako bi mogli poboljšati Uslugu
  • Kako bi pratili korištenje Usluge
  • Za otkrivanje, sprječavanje i rješavanje tehničkih poteškoća

Sigurnost Podataka

Sigurnost vaših podataka nam je važna, ali nema metode korištenja podataka preko Interneta koja je 100% sigurna. Iako težimo na svaki razumni način zaštititi vaše Osobne Podatke, ne možemo garantirati njihovu apsolutnu sigurnost.

Davatelji Usluga

Možemo koristiti usluge trećih strana kako bi omogućili korištenje naše Usluge ("Davatelji Usluga"), kako bi pružili Uslugu za naš račun, za izvedbu usluga povezanih s našom Uslugom ili za pomoć u analiziranju kako se naša Usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim Osobnim Podacima samo kako bi izveli ove zadatke za naš račun i dužni su ih ne otkrivati ili koristiti za bilo koju drugu svrhu.

Analitika

Možemo koristiti Davatelje Usluga za praćenje i analiziranje korištenja naše Usluge.

Google Analytics

Naša internet stranica koristi Google Analytics, analitičku uslugu koju nudi Google, Inc. ("Google"). Informacije koje generira kolačić o vašem korištenju naše internet stranice biti će prenesene prema Google. Google će ove podatke koristiti za svrhu analize vašeg korištenja naše Usluge, slaganja izvještaja oko aktivnosti za nas kao upravitelja Usluge i pružanje ostalih usluga povezanih s praćenjem aktivnosti na internet stranici. Google može također ove informacije prenijeti na treće strane kada ga to obvezuje zakon, gdje te treće strane obrađuju podatke umjesto Google-a. Google neće povezivati vašu IP adresu s bilo kojim drugim podacima koje Google ima. Više informacija o Google politici privatnosti možete naći na http://www.google.com/privacy.html.

Imate pravo izuzeti se od toga da Google Analytics uzima vaše podatke iz kolačića: Google Analytics Opt-out.

Poveznice na Druge Stranice

Naša Usluga može sadržavati poveznice na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete na link prema trećom stranici, biti ćete prebačeni na tu stranicu treće strane. Predlažemo vam da pročitate Politiku Privatnosti svake internet stranice koju posjetite.

Nemamo utjecaj ili kontrolu nad i ne preuzimamo ikakvu odgovornost za sadržaj, politike privatnosti ili prakse bilo koje usluge ili stranice treće strane.

Privatnost Djece

Naša Usluga se ne odnosi na bilo koga ispod dobi od 18 godina ("Djeca").

Po našem saznanju ne prikupljamo osobne podatke o bilo kome ispod dobi od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i znate da je vaše Djete nama pružilo Osobne Podatke, molimo vas kontaktirajte nas. Ako budemo obaviješteni da smo prikupili Osobne Podatke Djeteta bez roditeljske dozvole, poduzeti ćemo korake da te podatke uklonimo s naših servera.

Brisanje podataka

Vaše je pravo u potpunosti izbrisati bilo koje podatke koje imamo o vama.

U postavkama računa slobodni ste izbrisati vaš račun i sve povezane podatke.

Promjene u ovoj Politici Privatnosti

Možemo osvježiti našu Politiku Privatnosti s vremena na vrijeme. Obavijestiti ćemo vas o bilo kakvim promjenama na ovoj stranici.

Obavijestiti ćemo vas email-om i/ili obavijesti na našoj Usluzi, prije nego promjene stupe na snagu. Datum stupanja na snagu vidljiv je na početku Politike Privatnosti.

Promjene Politike Privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontakt

Ako imate pitanja u vezi naše Politike Privatnosti, molimo kontaktirajte nas: