Investiramo logo
Investiramo logo
HR
Prijavi se
Novi Račun
HR

Uvjeti korištenja

Datum stupanja na snagu: Siječanj 01, 2022

Regulus Advanced Systems upravlja s https://investiramo.com internet stranicom ("Usluga").

Ovi Uvjeti Korištenja ocrtavaju pravila i odredbe za korištenje Investiramo.com internet stranice.

Pristupom ovoj internet stranici mi pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete korištenja u potpunosti. Nemojte nastaviti koristiti Investiramo.com internetsku stranicu ako ne prihvaćate sve uvjete i odredbe navedene na ovoj stranici.

Kolačići

Koristimo kolačiće. Pristupom Investiramo.com internet stranici prihvaćate korištenje kolačića u skladu s Investiramo.com Politikom Privatnosti.

Većina modernih interaktivnih internet stranica koristi kolačiće kako bi imala uvid u detalje svakog posjeta. Kolačići se koriste u nekim dijelovima naše internet stranice kako bi omogućili funkcionalnosti tog dijela i olakšali korištenje osobama koje ga koriste. Neki naši partneri mogu također koristiti kolačiće.

Licence

Osim ako nije naznačeno drukčije, Investiramo.com i/ili naši izdavatelji licencija posjeduju intelektualna prava za sav materijal na Investiramo.com. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Možete koristiti materijale s https://investiramo.com za vašu osobnu uporabu sukladno ograničenjima navedenima u ovim pravilima korištenja.

Ne smijete:

  1. Prodavati, iznajmljivati ili pod-licencirati materijale s https://investiramo.com
  2. Reproducirati, umnožavati ili kopirati materijale s https://investiramo.com

Prikazivanje sadržaja s Investiramo.com

Smijete postaviti link na Investiramo.com, samo pod uvjetom da se link otvara u novom zasebnom prozoru, a ne kao sastavni dio druge stranice.

Uklanjanje poveznica s Investiramo.com

Ako pronađete bilo koju poveznicu na našoj stranici na koju biste imali primjedbu iz bilo kojeg razloga, možete nas kontaktirati oko toga. Uzeti ćemo u obzir vaš zahtjev za uklanjanje ali nemamo obavezu to napraviti ili Vam izravno odgovoriti na zahtjev.

Odricanje od odgovornosti

Iako nastojimo osigurati točnost informacija na ovoj internet stranici, ne dajemo ikakve garancije za njihovu potpunost ili točnost. Informacije prikazane na ovoj internet stranici ne mogu se koristiti kao temelj za donošenje investicijskih odluka i nećete nas smatrati odgovornima za bilo kakva neispunjena očekivanja zbog vaših poduzetih radnji. Ne možete nas smatrati odgovornima za bilo kakvu štetu koja može nastati zbog korištenja informacija prikazanim na ovoj internet stranici. Informacije prikazane na ovoj internet stranici ne mogu se smatrati pozivom na kupnju ili prodaju vrijednosnih papira.

Do zakonom predviđenih ograničenja, nećemo odgovarati za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, troškove ili gubitke nastale zbog upotrebe ili nemogućnosti upotrebe bilo koje od informacija dostupnih na ovoj internet stranici.

Investiramo.com ne radi ikakve investicijske preporuke niti promiče iti jednu javnu kompaniju koja se može pojaviti na internet stranici. Informacije su prikazane kakve jesu, i prije donošenja investicijskih odluka zatražite savjet od profesionalnog investicijskoj savjetnika i osobno provjerite sve informacije koje ste uzeli u obzir kod donošenja investicijskih odluka.

Izvori Podataka

Slijede izvori podataka koje Investiramo.com koristi, uz njihove uvjete korištenja.

Izdavatelji - Izdavatelji vrijednosnih papira objavljuju financijske izvještaje koji su preuzeti kakvi jesu i obrađeni za upotrebu Usluge. Izdavatelji i Investiramo.com ne odgovaraju za potpunost i točnost prikazanih podataka, kao ni za štetu koja može biti rezultat korištenja tih podataka.

Zagrebačka burza - Zagrebačka burza ne odgovara za potpunost i točnost prikazanih podataka, kao ni za štetu koja može biti rezultat korištenja tih podataka.

Središnje Klirinško Depozitarno Društvo - Središnje Klirinško Depozitarno Društvo ne odgovara za potpunost i točnost prikazanih podataka, kao ni za štetu koja može biti rezultat korištenja tih podataka.

Kontakt

Ako imate pitanja u vezi naših Uvjeta Korištenja, molimo kontaktirajte nas: